Work-outs

Op vele evenementen, (senioren- of gezondheid) beurzen of openingen verzorgt Olga (inter) actieve workshops, work-outs of warming-ups.

Deze beweegsessies worden qua inhoud en lengte helemaal op maat aangepast aan de doelgroepen waarmee gewerkt wordt. Van jongeren tot ouderen, van mensen met een lichamelijke beperking tot (top)sporters. In de buitenlucht voor 4500 mensen tot binnen met een klein groepje.

Meestal geeft Olga workshops van 45-60 minuten. Waarbij zij op informatieve, humoristische wijze met de aanwezigen interactief "in gesprek" gaat over het belang van bewegen en goede voeding. Ook laat zij iedereen voelen wat een actieve houding is en waarom deze belangrijk is. En natuurlijk wordt er ook heerlijk bewogen op muziek. De deelnemers hebben hierna volop energie om zelf aan de slag te gaan. Na afloop mogen liefhebbers eventueel nog met haar op de foto, daar neemt ze ruim de tijd voor: Meet & greet. Er is geen limiet voor aantal deelnemers aan de workshops. Olga neemt zelf haar draadloze geluidsset mee, met draadloze headset, dus er is geen stroomvoorziening nodig. Bij meer dan 20 deelnemers is een verhoging wenselijk, zodat iedereen haar goed kan zien en optimaal mee kan doen.

Presentaties

Olga houdt regelmatig presentaties, met of zonder geanimeerde PowerPoint ondersteuning. Waarbij ze natuurlijk de aanwezigen ook nog met een glimlach in beweging brengt.

Zij doet dit bij bedrijven, (zorg)instellingen, symposia of op speciale dagen om gezondheid en bewegen te stimuleren.

Het onderwerp van de presentatie en wat ze de aanwezigen meegeeft en laat ervaren wordt van te voren uitgebreid doorgesproken en vanuit haar ervaringen als topsportster, docent lichamelijke opvoeding, moeder, bewegingsdeskundige en vitaliteitscoach in relatie tot gezondheid, bewegen en vitaliteit gebracht.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo • Tekst en afbeelding

Dagvoorzitter

Olga presenteert op geheel eigen wijze als dagvoorzitter uw symposium, bedrijvendag, stichtingdag of sportdag aan elkaar.

Bovendien kan zij dan gelijk de centrale warming-up letterlijk en/of figuurlijk doen. Het zal niet de eerste keer zijn dat zij de aanwezigen tussen de concertstoelen even met de beentjes van de vloer krijgt.

Vanuit haar brede ervaringen op het gebied van bewegen, gezondheid en vitaliteit, praat zij moeiteloos naar het volgende onderdeel of spreker toe, waarbij zij aan het eind van de dag alle bezoekers wat meer energie mee naar huis geeft.

Heeft u vragen, wilt u een offerte op maat of meer weten over boekingen?

Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier, e-mail of telefonisch.